Wie ben ik?

Wie ben ik?

Zaakvoerster Debbie Daens is dé spilfiguur van haar vastgoedkantoor Daens Vastgoed in het centrum van Balen.


Na haar opleiding graduaat Communicatiemanagement in Hasselt heeft ze 10 jaar meegedraaid in het bouwbedrijf van haar vader en sinds de oprichting van haar eigen zaak in 2011 heeft ze de touwtjes in handen en runt ze haar immobureau op een familiale maar professionele manier én met kennis van zaken.


Ze woont ook geregeld infosessies en vergaderingen bij om op de hoogte te blijven van de meest recente wetgeving omtrent de verhuurmarkt.


Géén vastgoedmakelaar MAAR vastgoedhandelaar


Uitsluitend verhuur van onroerend goed in Balen


Daens Vastgoed staat enkel in voor de aankoop, verkoop en het verhuren van haar eigen onroerende goederen namelijk woningen die uitsluitend in Balen gelokaliseerd zijn op een boogscheut van het kantoor. Daens Vastgoed is een vrij klein kantoor met een beperkte portefeuille van woningen/appartementen waar een persoonlijke service centraal staat. Dát is juist de sterke troef van het bedrijf. Want daardoor bewaart de zaakvoerster ook een heel goed overzicht over het reilen en zeilen van haar vastgoedaanbod. Bijgevolg gebeurt alles juist in een heel gemoedelijke sfeer maar uiteraard ook met veel vakkennis en op een correcte, eerlijke en stipte wijze.


Altijd 1 aanspreekpunt: Debbie Daens


Iedereen die naar Daens Vastgoed belt of mailt komt steeds bij dezelfde persoon terecht namelijk Debbie Daens. Geen gedoe met tientallen medewerkers en steeds wisselend personeel met eigen werkwijzes. Bij Daens Vastgoed heb je slechts 1 aanspreekpunt: Debbie Daens. De zaakvoerster is van alle markten thuis en staat dus in voor het zoeken en begeleiden van nieuwe huurders, de publiciteit, het plaatsen van de advertenties en zoekertjes, het selecteren van kandidaat-huurders, het opmaken van de huurcontracten, het samenstellen van uitvoerige plaatsbeschrijvingen inclusief foto’s bij in- en uittredes, het assisteren bij het invullen van de overnamedocumenten bij de nutsmaatschappijten, het afhandelen van eventuele technische karweitjes, het opvolgen van de huurbetalingen- en indexeringen,…


Kortom: een hele boterham dus maar het lukt haar uitstekend!


Rechtstreekse verhuur door eigenaar! Géén makelaar!